Sector Manager Corporaties | Peter van Gilst


Peter van Gilst

Nieuwe Sectormanager Woningcorporaties


In een tijd waarin corporaties geconfronteerd worden met grote vrijwillige of noodzakelijke veranderingen is er behoefte aan een stevige partner die kan ondersteunen bij de heroriëntatie en de transformatie. Hofmeier is al sinds 1999 die partner en heeft zich recent versterkt met Peter van Gilst als Sectormanager Corporaties. 

Peter is een zeer ervaren en bevlogen manager, die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in diverse seniorfuncties bij verschillende woningcorporaties. Hij zal de rol van Hofmeier als businesspartner en adviseur verder versterken. Peter weet als geen ander wat er speelt in de sector en dat een breed perspectief in combinatie met specialistische kennis nodig is om de uitdagingen succesvol het hoofd te bieden. Samen met zijn team van ervaren financiële professionals kan Peter direct inspelen op actuele en toekomstige vraagstukken in de corporatiewereld, bijvoorbeeld op de implicaties van de Herziene Woningwet.

Mocht u daar over, of over een ander vraagstuk, van gedachten willen wisselen, of gewoon kennis willen maken met Peter, aarzel dan niet om een afspraak te maken met Peter van Gilst | 06-51 41 59 46
 
 
Email
LinkedIn
LinkedIn


« Terug