Nieuwe businessmanager Martijn Nuijten RC

Per 1 juli heeft Hofmeier zich versterkt met Martijn Nuijten RC als Businessmanager. Met zijn accountancy-achtergrond en afgeronde Nyenrodestudie beschikt Martijn over zowel gedegen theoretische als praktische bagage. Met ruim 15 jaar ervaring een aanwinst voor de organisatie. De start in de accountancy heeft het fundament gelegd voor de diverse uitdagende vervolgstappen in zijn carrière. Ook door het continu blijven ontwikkelen beschikt Martijn over een gedegen praktische en theoretische bagage. De branches waarin Martijn actief is geweest variëren van industrie tot dienstverlening. De vervolgstappen hebben geleid tot een brede basis waaruit geput kan worden. Maar ook tot ruime ervaring met vraagstukken vanuit de business danwel op managerial vlak. Zijn doel is om mensen en organisaties te ondersteunen zodat gestelde doelen gerealiseerd kunnen worden voor zowel bedrijf als mens.

Naast zijn regionale focus (regio Zuid) zet Martijn zijn kennis van de sector HID in om klanten beter te kunnen helpen. De crisis, het prille herstel en diverse overnames leiden tot verschillende vraagstukken die ieder op zich weer om een andere aanpak vragen. Naast de toename in de werkdruk door het aantrekken van de economie groeit ook de vraag naar het optimaliseren van nieuwe processen. Een overname vraagt vaak om integratie waardoor processen geïmplementeerd dienen te worden danwel op elkaar aangepast dienen te worden. Daarnaast wil de business steeds vaker meer begeleiding op controlgebied. Iets wat andere eisen stelt aan de kennis en vaardigheden van de controller.

Deze ontwikkelingen zorgen voor complexe vraagstukken en de vraag naar specifieke specialistische kennis. Hofmeier is op de hoogte van de ontwikkelingen en heeft deze specialistische kennis in huis. Op deze manier kunnen wij u ontzorgen en voorzien van toegevoegde waarde.

Wilt u meer weten over onze specialisten of wilt u van gedachten wisselen over een specifieke financiële of organisatorische uitdaging neem dan gerust contact op met Martijn Nuijten | 06-14362753 
Email
 
LinkedIn


« Terug