Hofmeier 15 jaar

Relaties voor relaties maakt duidelijk waar het om gaat in de omgevingen waar we elkaar tegenkomen. Een businesspartner die doorvraagt en meedenkt om samen te kunnen werken aan een richting die ingeslagen wordt om op het juiste punt aan te komen. U kent de naam Hofmeier wellicht doordat er een Hofmeierschaatsteam op het ijs stond dat talenten liet groeien, of door de voetbalclub waar gewerkt wordt aan de ontwikkeling van spelers, waarvan Hofmeier sponsor is.

In een veranderende wereld is Hofmeier al vijftien jaar een vertrouwde partner voor veel organisaties. Een rots in de branding is een daarbij passende omschrijving. Er is vanuit een hands-on gedreven gedachte gebouwd aan een kennisgestuurde club van professionals die de taal van de relatie spreekt. Niet alleen financieel administratief maar ook op andere fronten vinden we elkaar en laten we elkaar groeien.

Personeel in vaste dienst is een credo waar al sinds de start in geloofd wordt. Ontwikkeling staat voorop en dat is op deze manier geborgd. Hofmeier bouwt nu aan het werken in sectoren. Hiervoor is het werken met externe specialisten een welkome toevoeging aan het dienstenpakket gebleken.

Tijdens onze connect meeting op 23 september stonden we stil bij het 15-jarig bestaan en werd door onze gastspreker Ben Tiggelaar diverse keren gewezen op het belang van relaties. Zijn verhaal werd ondersteund door uitkomsten van wetenschappelijke studies en men kon zich inleven in situaties die zowel zakelijk als privé confronterend kunnen zijn. Instemmende blikken en lachende gezichten maakten de avond tot een succes.

We zijn blij dat u als relatie van Hofmeier bekend staat en hopen u graag bij een volgend evenement te ontmoeten om u deelgenoot te maken van onze manier van werken en om uitleg te kunnen geven over het volgende: ‘Building relationships, creating value'.


Hofmeier 15 jaar | woensdag 23 september 2015 | DE FABRIQUE 

« Terug