Seminar Jennifer Palmieri & Hofmeier

Op maandag 13 maart 2017 was Jennifer Palmieri te gast bij Hofmeier. Tijdens een seminar met diner deelde zij haar ervaringen over haar tijd in Het Witte Huis. Palmieri werkte maar liefst 12 jaar in Het Witte Huis. Ze was head of communications voor Barack Obama en campagne leider voor Hillary Clinton.

‘I have seen it all’ vertelde zij ons tijdens de voorbespreking. In Het Kasteel van Woerden verzamelde onze relaties zich in het restaurant. Tijdens een informeel diner sprak Palmieri over haar campagne traject met Hillary Clinton. Het ongeloof over haar verlies is nog vers. De zaal luistert gefascineerd naar haar uitleg over ‘hoe dit zo heeft kunnen gebeuren’ en stelt haar vele vragen. Ze is openhartig. En natuurlijk blijft Donald Trump niet onbesproken. Na de eerste twee gangen van het diner deelt ze haar ervaringen over de presidentstermijn met Barack Obama en geeft ze uitgebreid antwoord op alle vragen uit de zaal. We sluiten het diner af met een nagerecht een borrel.

 

We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst! Bekijk ook de foto’s van het Seminar met Jennifer Palmieri & Hofmeier.
« Terug