Ingrid Pappot versterkt Hofmeiers Sector Overheid


Op 1 juni is Ingrid Pappot toegetreden tot het sectorteam "Overheid". Ingrid beschikt over ruime ervaring van de gemeentelijke Planning & Control cyclus. Zij is sterk op het gebied van communicatie (adviesvaardigheden o.a. richting het management), analyseren, structureren en tevens in het doorgronden van administratieve processen.


De rol van de financiële professional is in de huidige tijd sterk aan het veranderen. De automatisering gaat ontzettend snel en heeft gevolgen voor de wijze waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. Dit verschuift van administrerend naar analyserend en dat vraagt andere capaciteiten van de financiële professional. Hofmeier, meer dan cijfers is zich van deze ontwikkeling meer dan bewust en speelt hier actief op in.

Verbindende schakel
Op grond van haar competenties en ervaring is Ingrid in staat een verbindende schakel te vormen tussen verschillende lagen binnen een organisatie. Haar toegevoegde waarden zijn adviserend, analytisch en coachend. De expertise gebieden van Ingrid zijn:
  • Planning en control cyclus, van begroting tot jaarrekening
  • Adviesvaardigheden
  • Projectmatig werken
  • Digitaal dossier
  • Coachen
Door haar jarenlange ervaring als "senior financieel adviseur" heeft zij zich ontwikkeld tot een stevige en gedreven adviseur die verder kijkt dan alleen de cijfers. Zij is onafhankelijk en gericht op resultaat.Daarnaast vervult Ingrid een rol in het beheer van de klantenportefeuille en is zij betrokken bij de werving van nieuwe collega's voor het sectorteam "Overheid".

Ingrid is te bereiken op telefoonnummer 06-40474122 en/of via e-mail i.pappot@hofmeier.nl.

« Terug