Martin Beuker versterkt Sector HID

Martin Beuker

Sinds oktober 2017 is Martin Beuker bij ons in dienst. Hij heeft de laatste tien jaar bij Ricoh Nederland gewerkt en vervulde daar in die jaren verschillende rollen. De laatste drie jaar was hij verantwoordelijk voor de aansturing van een team commercial controllers en zat hij als eerstelijns manager in het Finance MT van Ricoh Nederland. Daarvoor heeft hij diverse analytische rollen gehad waaronder creditrisk analist en business analist. De sectoren waarin Martin actief is geweest zijn consumptief kredietverstrekking en IT dienstverlening.
 
Martin is breed inzetbaar op verandermanagement trajecten en business-, commercial control opdrachten. Martin valt onder de sector HID, maar is vanuit zijn eerste opdracht actief binnen Educatie.

Door zijn competenties in combinatie met ervaring kan Martin een mooie rol spelen in de koppeling tussen de strategie van een organisatie en de operationele aansturing. Hij acteert graag op het snijvlak tussen finance en commerce. In commerciële trajecten denkt hij vanuit zijn expertise constructief mee en komt veelal met interessante alternatieven voor de betrokken partijen. Door zijn ervaring als controller en manager heeft hij zich ontwikkeld tot een onafhankelijk adviseur met niet alleen een goed gevoel voor cijfers, maar zeker ook voor business en niet op de laatste plaats mensen. Het gaat hierbij altijd om het verhaal achter de cijfers en het zoeken naar de verbinding. Zijn toegevoegde waarde ligt op het analytische, adviserende en coachende vlak.

Kom in contact met Martin via m.beuker@hofmeier.nl , LinkedIn of 088-5727555

« Terug